Home

Programma koninginnedag bekend

Programma koninginnedag bekend Biddinghuizen - 2 april 2012.  Voor de vijfde achtereenvolgende keer is de organisatie van de Koninginnedag in Biddinghuizen in handen van Stichting de IJsvogel. Ook dit jaar staat er een mooi programma klaar. Woensdag 25 april zal de tent op het evenemententerrein opgebouwd worden.

No Brakes
Zaterdag 28 april vindt de enige echte Koninginnenach plaats. De band “No Brakes” uit Kampen zal op onnavolgbare wijze de mooiste, de beste en meest bekende hits uit het verleden ten gehore brengen. Een dorpsfeestavond voor jong en oud. Een avond vol sfeer en muzikale passie. De kaartvoorverkoop begint half april bij SunCenter en het Koetshuis.

Koninginnedag
Maandag 30 april wordt Koninginnedag gevierd. Een dag vol activiteiten. Natuurlijk zal er ’s ochtends vroeg begonnen worden met het vlaghijsen in aanwezigheid van de burgemeester. De versierde fietsen optocht, de vrijmarkt, het samen koffie drinken, het eieren gooien en de spelletjes in en rond de feesttent zullen niet ontbreken. Vorig jaar waren de diverse buitenspelen en toestellen een groot succes. Dit jaar zullen er een aantal nieuwe en uitdagende spelen zijn voor groot en klein. Kortom, Koninginnedag in Biddinghuizen wordt weer één groot dorpsfeest.

Vrijwilligers
Om alles goed te laten verlopen is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers die willen helpen bij het opbouwen, bij de Koninginnenach, bij het koffie schenken, bij de diverse spelletjes en natuurlijk ook weer bij het opruimen. Wil je helpen meld je dan aan via info@ijsvogel.net of bij één van de bestuursleden van Stichting de IJsvogel (http://www.ijsvogel.net).

Feestvieren? Gewoon in Biddinghuizen!

Stichting De IJsvogel/ Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat