Home

50 jaar Biddinghuizen

50 jaar Biddinghuizen Biddinghuizen - 25 maart 2012.  Verscheidene verenigingen en werkgroepen zijn vol enthousiasme bezig met het organiseren van activiteiten ter ere van het 50-jarig bestaan van Biddinghuizen.

De koren uit Biddinghuizen organiseren in samenwerking met Maris Sonores een Jubileumconcert. De WIBB heeft plannen om samen met de geloofsgemeenschappen uit Biddinghuizen een feestelijke interreligieuze ontmoeting te organiseren. En zoals u meerdere keren in de Biddinghuizense media heeft kunnen lezen is de computerclub bezig het maken van een dvd. En uiteraard zijn ook de voorbereidingen voor een musical in volle gang.

Bent u ook bezig het organiseren van een activiteit, houdt dan rekening met het feit dat een eventuele subsidieaanvraag vóór 1 mei 2012 bij de gemeente Dronten ingediend moet zijn. De Werkgroep 50 jaar Biddinghuizen is van harte bereid om u te ondersteunen bij het indienen van subsidieaanvragen.

De Werkgroep 50 jaar Biddinghuizen blijft graag op de hoogte van alle activiteiten die in Biddinghuizen worden georganiseerd in het kader van het 50-jarig bestaan zodat er een volledige activiteitenkalander kan worden opgesteld. U kunt contact opnemen met de werkgroep via het e-mail adres: 50jaarbhz@gmail.com

Biddinghuizen, we doen het samen!
Werkgroep 50 jaar Biddinghuizen
Algemene vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat