Home

50 jaar Biddinghuizen

50 jaar Biddinghuizen Biddinghuizen - 25 februari 2012.  In 2013 bestaat Biddinghuizen 50 jaar. Dit betekent dat er nog minder dan een jaar de tijd is om de festiviteiten voor het 50 jarig jubileum van Biddinghuizen in 2013 voor te bereiden. De voorbereidingen zijn dan ook in volle gang.

Momenteel is de Werkgroep 50 jaar Biddinghuizen bezig met het opstellen van een activiteitenkalender voor 2013 en met het aanvragen van subsidie voor deze activiteiten.

Maar niet alleen de werkgroep is druk bezig met het organiseren van activiteiten voor het 50 jarige jubileum van Biddinghuizen. Ook andere verenigingen en werkgroepen bruisen van het enthousiasme om activiteiten te organiseren.

Zo organiseren de koren uit Biddinghuizen in samenwerking met Maris Sonores een Jubileumconcert. De WIBB heeft plannen om samen met de geloofsgemeenschappen uit Biddinghuizen een feestelijke interreligieuze ontmoeting te organiseren. En zoals u meerdere keren in de Biddinghuizense media heeft kunnen lezen is de computerclub bezig met het maken van een dvd. En uiteraard zijn ook de voorbereidingen voor een musical in volle gang.

Kortom, vele organisaties en bewoners van Biddinghuizen zijn bezig met het organiseren van activiteiten. Bent u ook bezig het organiseren van een activiteit dan wil de organisatie u vragen om dit door te geven aan de Werkgroep 50 jaar Biddinghuizen.

Ze willen een activiteitenkalender maken zodat alle activiteiten op elkaar afgestemd worden. Daarnaast wijst de Werkgroep erop dat de subsidieaanvragen voor eventuele activiteiten voor 1 mei 2012 bij de gemeente Dronten ingediend moeten worden.

De penningmeester van de werkgroep kan u wellicht ondersteunen bij het indienen van de subsidieaanvragen.

Graag blijft de werkgroep we op de hoogte van alle activiteiten die in Biddinghuizen worden georganiseerd in het kader van het 50 jarig bestaan.

U kunt contact opnemen met de werkgroep via het e-mail adres: 50jaarbhz@gmail.com.

Biddinghuizen, we doen het samen!
Werkgroep 50 jaar Biddinghuizen
Algemene vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat