Home

Vrijdag 16 september superavond met SLAMM voorprogramma Plug ’n Play

Vrijdag 16 september superavond met SLAMM voorprogramma Plug ’n Play Biddinghuizen - 6 september 2011.  Op vrijdagavond 16 september speelt de Brabantse superband SLAMM in de feesttent.

SLAMM is een echte allround coverband met een brede repertoirelijst: een reis langs de popmuziek van de laatste dertig jaar, telkens aangevuld met actuele nummers uit de top 40.
Een band voor een spetterend tentfeest waar steengoede live muziek moet klinken.

Nederlands talig, stevige rock of lekkere soul en disco. SLAMM speelt het allemaal.

Alsof dat nog niet genoeg is komt er in het voorprogramma een geweldig optreden van onze eigen Plug ’n Play. Een nieuwe band uit Dronten met een hoog Biddinghuizen gehalte.

Ze komen nog maar net kijken maar weten nu al vanaf de eerste minuut de hele tent in beweging te krijgen. De rock ’n roll druipt er van af. Een band heeft een grote toekomst voor zich en die toekomst begint vrijdagavond 21.00 uur in de feesttent in Biddinghuizen.

Plug ’n Play ; dit mag je niet missen.

Lekker dansen, lekker swingen, kortom een dorpsfeest waar iedereen, jong en oud, heen wil. Kaarten in de voorverkoop kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij: Mijn IJsbloem, SunCenter en Twins.

Biddinghuizen: voor een echt dorpsfeest!

Stichting De IJsvogel/ Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat