Home

Vrijwilligers gezocht voor tentopbouw feestweek

Vrijwilligers gezocht voor tentopbouw feestweek Biddinghuizen - 29 augustus 2011.  Tijdens de najaarsfeestweek zullen er weer diverse activiteiten georganiseerd worden in Biddinghuizen. Van kinderspelmiddag tot mountainbike-wedstrijd, van swingende band tot interreligieuze viering en natuurlijk zal het jaarlijkse stamppottenbuffet weer plaatsvinden.

De grote feesttent is weer besteld. Voor de opbouw en het afbreken van deze tent, doet Dorpsbelangen Biddinghuizen graag weer een beroep op u, om als vrijwilliger te komen helpen. Voor koffie en thee met wat lekkers erbij wordt weer gezorgd. Er wordt vooral gezocht naar jonge sterke mensen, die de ervaren senioren willen assisteren, zodat het voor deze vaak al mensen op leeftijd, ook goed vol te houden is.

Vele handen
Vele handen maken licht werk, als iedereen even meehelpt, is het in een paar uurtjes gepiept, en kan weer veel plezier beleefd worden op en rond de najaarsfeestweek. De tent zal opgebouwd worden op dinsdag 13 september en het afbreken zal gebeuren op maandag 19 september. Beide dagen wordt gestart om 8.00 uur.

Aanmelden
Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Stichting De IJsvogel via info@ijsvogel.net of rechtstreeks bij Anton Mangnus op anton.mangnus@solcon.nl of 06-22342094.

Stichting De IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat