Home

Twins Beach voetvolleybal toernooi

Twins  Beach voetvolleybal toernooi Biddinghuizen - 30 juni 2011.  Het maximum aantal deelnemende teams is inmiddels overschreden voor het Twins Beachvoetvolleybal toernooi wat op zaterdag 2 juli voor de 16de keer zal worden gehouden op het Plein in Biddinghuizen.

Het toernooi is twee weken uitgesteld vanwege de slechte weersverwachting toen. Nu lijkt het er op dat het een prachtige dag gaat worden met een ideale temperatuur voor een beachvolleybal toernooi.

De firma Van Werven zal speciaal voor dit toernooi weer een dikke laag zand aanbrengen op het Plein. De zo gevormde “beach” zal het decor zijn van een sportief en bovenal super gezellig toernooi waarin gestreden zal worden om de Twins-wisselbokaal.

Het toernooi
Er zal gespeeld worden op een drietal velden. Twee daarvan zijn gereserveerd voor het voetvolley en één veld voor het volleybal. Omdat met name het voetvolleybal een vol programma kent zal er al om negen uur ’s ochtends worden begonnen met de wedstrijden. Half vijf ‘s middags zal ongeveer de prijsuitreiking zijn.

Winnaars in 2010
Vorig jaar kwam de wisselbeker bij het beachvoetbal, na een spannende finale, in handen van Iven van de Velde en Erik Wisse. Bij het beachvolleybal waren in 2010 Erik en Ellen van Dam de sterkste. Grote vraag is natuurlijk wie er dit jaar met de wisselbokaal naar huis gaat en of de winnaars van vorig jaar hun titel op waardige wijze zullen verdedigen.

Horeca
De organisatie hoopt in ieder geval op een sportief en bovenal gezellig toernooi. Daarom zal er naast muziek dit jaar ook horeca op het Twins beachtoernooi aanwezig zijn. Zelf drinken meenemen is dus niet nodig. Graag tot zaterdag!

Voor een echt beachtoernooi? Kun je gewoon in Biddinghuizen blijven!

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat