Home

Burenstamppottenbuffet met feestavond

Burenstamppottenbuffet met feestavond Biddinghuizen - 17 september 2010.  Laat het u/je lekker smaken tijdens het grote Burenstamppottenbuffet in de feesttent op zaterdag 25 september.

Let op: dit weekend kunt u nog beperkt kaarten hiervoor krijgen bij Suncenter. Voor maar €12,50 heeft u een combikaart voor het Burenstamppottenbuffet én de feestavond. Rond het (onbeperkt) eten is live muziek: talent in de tent. Met muzikanten uit ons dorp. Genoeg redenen om lekker na te blijven praten. En u krijgt gratis koffie en thee na.

Nieuwe opzet
De tent gaat open om 17.00 uur. En vanaf 18.00 uur is het stamppottenbuffet geopend. De tent is anders ingericht. De stamppotten worden dit jaar geserveerd vanuit 3 gezellige skihutten. U mag dus minimaal drie keer opscheppen, want het eten is onbeperkt. Muzikanten uit het dorp zorgen voor de muzikale aankleding en maken het feestje compleet. Vanaf 21.00 uur is het showtime.

Energie met DJEFF
De stijlvolle en energieke band DJEFF spettert dan van het podium en voert een show op die men niet snel zal vergeten! Bekende covers in vele muziekstijlen komen voorbij, zoals dance-classics, soul, disco, pop, rock, Nederlandstalig en actuele top-40 hits. DJEFF speelt met passie en veel plezier en laat het aanwezige publiek uit hun dak gaan. Op hun site www.djeff.nl schrijven ze: "Door DJEFF te boeken haalt u goede muziek én interactief entertainment in huis, kortom: een fantastische avond!" Nou, dat belooft wat... Entreekaarten alleen voor de feestavond zijn bij Suncenter in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 5,- en bij de tent € 7,50 per persoon (excl. burenbuffet).

Pret met Poldergoud
Op deze zaterdag van de najaarsfeestweek staat ons polderdorp boordevol activiteiten rondom de aardappel. Pret met Poldergoud. Eerst vanaf 10 uur genieten van de braderie met eetvermaak van diverse smaakmakers. Daarna vanaf 12.30 uur leedvermaak tijdens de aardappelspelletjes. Wie kan de langste aardappelschil schillen, wie kan het langst een zak aardappels tillen, wie kan het snelst aardappels schillen? Zo maar een greep. Meer informatie staat in de agenda van www.bhznet.nl.

Vrijwilligers van Dorpsbelangen hebben een uitnodiging gehad voor het stamppottenbuffet.
Heeft u deze niet ontvangen of heeft u zich nog niet aangemeld? Dat kan nog dit weekend via info@ijsvogel.net.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat