Home

Ouderenactiviteit najaarsfeestweek

Biddinghuizen - 10 september 2010.  Speciaal voor de gouden generatie is er een nieuwe ouderenactiviteit in een jong jasje: het Biddinghuizer Wii-Bowlingkampioenschap.

Welke inwoner uit ons dorp wordt de nieuwe kampioen? Dat merkt u op vrijdagmiddag 24 september tijdens de feestweek in de feesttent.

Om 14 uur is de feesttent geopend en gaat het kampioenschap van start. Bowlen zonder echte bowlingbal, maar via een computerspel op een groot scherm.

Veel ouderen zullen het Wii-bowlen met de kleinkinderen hebben gespeeld. Maar wat is er leuker dan om er een competitie van te maken? En heeft u nog nooit met de Wii gespeeld: geen probleem. De medewerkers van Flevo Sport Service geven uitleg en helpen u.

Voor de minder mobiele dorpsgenoten: u kunt zelfs meedoen vanaf uw rollator, scootmobiel of rolstoel. Samen maken wij er een gezellige middag van met koffie/thee en wellicht een borrel na afloop op de overwinning?

De entree is € 1,50 inclusief één kopje thee of koffie en een plakje cake. Voor de overige drankjes betaalt u zelf. Binnenkort komen de vrijwilligers van de organisatie, Stichting De IJsvogel, bij de Tweede Kamer, de Tas en seniorenwoningen langs voor informatie en een informatiefolder.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat