Home

Najaarsfeestweek al in uw agenda?

Najaarsfeestweek al in uw agenda? Biddinghuizen - 1 september 2010.  Boeren, buren en buitenlui zijn van harte welkom tijdens de najaarsfeestweek in Biddinghuizen van woensdag 22 t/m zondag 26 september in de feesttent op het evenemententerrein.

Het programma is rond en haakt qua thema’s deels aan bij Prinsjesdag, Week van de Smaak, Burendag (van de DE-reclame), Vredesweek en het populaire tv-programma Ik Hou van Holland. Maar natuurlijk houden wij van Biddinghuizen.

Seniorenmiddag
Op woensdagmiddag is het kindermiddag en op vrijdagmiddag is er een speciale ouderenactiviteit in een jong jasje: het Biddinghuizer Wii-Bowlingkampioenschap.

Hollandse avond in Biddinghuizen
De vrijdagavond is de tent geheel in Hollandse sferen en spelen we met teams en publiek het geweldige spel Ik Hou van Biddinghuizen. En hoeveel dat is, kunt u laten zien door mee te doen als publiek, maar de organisatie zoekt ook 8 teams van 8 personen die in de huid kruipen van Jeroen van Koningsbrugge en Peter Heerschop. Een in de huidkruiper van Linda de Mol hebben we al. Meld je team aan op www.ijsvogel.net. Hierop staat ook meer informatie.

Braderie en aardappelpret
Op zaterdag 25 september staat ons polderdorp boordevol activiteiten rondom buren en de aardappel. Pret met Poldergoud. Eerst genieten van de braderie met eetvermaak van diverse smaakmakers. Daarna leedvermaak tijdens de aardappelspelletjes. Wie kan de langste aardappelschil schillen, wie kan het langst een zak aardappels tillen? Zo maar een greep van de activiteiten. Wie doet er mee? Kijk op de activiteitensite.

Burenbuffet
Na de braderie en de pret met aardappelen kan je het je lekker laten smaken tijdens het grote burenbuffet in de feesttent (alleen toegang met entreekaart). Pas op, want er heerst hilariteit dankzij een bezoek van bijzondere gasten.

Feestavond met DJEFF
En ter afsluiting: de feestavond met de band Djeff. Zondag vindt de interreligieuze bijeenkomst plaats. Kortom, zet de activiteiten tijdens de najaarsweek in uw agenda. Info en kaartverkoop: www.ijsvogel.net.

Stichting De Ijsvogel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat