Home

13e Editie Twins Beach Voetvolley Toernooi

13e Editie Twins Beach Voetvolley Toernooi Biddinghuizen - 20 mei 2009.  Op 13 juni wordt voor de 13e keer het Beach voetvolley toernooi gehouden in Biddinghuizen, dit jaar weer gesponsord door Snackbar Twins.

Opgeven voor dit toernooi is vanaf heden mogelijk via info@ijsvogel.net. Vermeld daarbij de namen van de twee spelers, telefoonnummer en natuurlijk of het voor het volleybal of voetbal is. Wanneer je met een teamnaam wil spelen, graag duidelijk aangeven.

Stichting De IJsvogel zorgt ervoor dat er op het Plein in Biddinghuizen weer veel zand wordt gestort zodat er weer 3 velden ontstaan. Voor het Beachvolleybal geldt dat de teams verplicht gemengd moeten zijn. Bij het beachvoetvolley maakt het niet uit.

Er zijn 2 velden voor het voetbal, dus geef je team snel op, vol = vol
De 13e editie, op een zaterdag de 13e in juni. Inschrijfgeld is daarom dit jaar € 13,-- Na betaling ontvang je een bevestiging van deelname per e-mail.

Opgave is mogelijk tot en met maandag 8 juni. Het inschrijfgeld overmaken naar: 10.12.64.062 tnv Stichting De IJsvogel

Braderie en kermis
11 juni tot en met 13 juni is er ook weer kermis. Een nieuwe kermisexploitant zorgt dat er weer leuke attracties op het evenemententerrein worden geplaatst. De avondvierdaagse zal op de vrijdagavond ook eindigen bij het evenemententerrein.

13 juni is naast het beachvoetvolley toernooi en de kermis ook nog een braderie. Aanmelden voor een kraam kan bij Stichting De IJsvogel of via de Lapjeskat bij Jennie Bijsterbosch.

Voor vragen: info@ijsvogel.net

Biddinghuizen – We doen het samenBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat