Home

Feestweek in Biddinghuizen

Feestweek in Biddinghuizen Biddinghuizen - 5 mei 2009.  Zondagmiddag 13.00 uur, nog kleine oogjes, maar ze stonden er weer. De organisatie en veel vrijwilligers voor het opruimen van de tent en de bouwhekken.

Maandagochtend was het weer de beurt aan de tentafbrekers. Een verslag over de week met vele hoogtepunten maar helaas ook een groot dieptepunt.

Tentfeesten
29 april een drukbezochte feestavond met Zeldzaam. In de nieuwe samenstelling heeft Zeldzaam kunnen laten zien dat ze nog steeds een feestje kunnen bouwen. Met veel bekende nummers en 2 speciale gastoptredens was het feest geslaagd.Zaterdagavond was het vergeleken met Koninginnenach rustiger maar ook deze avond was gezellig. DJ Smit verzorgde de muziek met tussendoor optredens van Stefan Storms en Elz Bakker.Koninginnedag
De dag dat zo goed en leuk begon met een rondgang door het dorp met veel kinderen op hun versierde fietsen of wagens, zingen van Het Wilhelmus en natuurlijk de drukbezochte vrijmarkt.

Wat er verder die dag is gebeurd, behoeft geen uitleg. Stichting De IJsvogel heeft de spelletjes voor de kinderen tot ongeveer 10 jaar gewoon door laten gaan net als het eieren gooien voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar.Na overleg met vele partijen is het Biddinghuizens Kampioenschap Eieren Gooien voor volwassenen afgelast.

De kinderspelen waren dit jaar uitgebreid met ouderwetse spelletjes zoals blikgooien en zaklopen en natuurlijk een springkussen. Veel kinderen hebben hier met veel plezier gebruik van gemaakt, de organisatie neemt dit ook zeker weer mee naar volgend jaar.

Lowlandskaarten
Elke feestavond waren er 2 Lowlands kaarten te verdelen onder de bezoekers die in de voorverkoop een kaart hadden gekocht.

Inmiddels is het festival uitverkocht, maar de volgende mensen kunnen alsnog naar Lowlands toe:

Michelle Keek, Edwin van Turnhout en Erik Broekhuizen uit Biddinghuizen. Lisa de Swart uit Dronten heeft de laatste kaart ontvangen.

Alle winnaars heel veel plezier.

Stichting De IJsvogel bedankt alle vrijwilligers die op welke manier ook deze week hebben geholpen. En natuurlijk de bezoekers van de evenementen. Want de slogan is niet voor niets:

Biddinghuizen we doen het samen.

Stichting De Ijsvogel
Namens Dorpsbelangen Biddinghuizen


[fotoboek=1906]Fotoboek Optreden Zeldzaam[/fotoboek]

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat