Home

Feestweek geslaagd!

Feestweek geslaagd! Biddinghuizen - 8 oktober 2008.  Dorpsbelangen Biddinghuizen kijkt samen met de activiteitencommissie Stichting De IJsvogel terug op een geslaagde feestweek.

Vorige week begon het natuurlijk met vele vrijwilligers het opbouwen. Wat een enthousiasme en een inzet om ervoor te zorgen dat er weer mooie activiteiten georganiseerd kunnen worden!

Donderdag was de aftrap met een bingo. Het was een ouderwets gezellige avond met een geldprijs en een scooter als hoofdprijs, welke beschikbaar gesteld waren door cateringbedrijf Van den Berg.

Vrijdagavond een gezellig avond, gesponsord door SuperTank, wat meer op een grote kroeg leek. Allemaal mensen die lekker bij konden kletsen met bekenden uit het dorp al luisterend naar goede muziek en een biertje in de hand.

Zaterdag werd er door de winkeliersvereniging een braderie georganiseerd. Door het mooie weer was het goed vertoeven in het centrum van Biddinghuizen.

De zaterdagavond werd gestart met het Van Werven stamppotten buffet. Na een openingswoord van de voorzitter van Stichting de IJsvogel konden meer dan 200 mensen zich voldoen aan de heerlijke stampotten. De organisatie genoot met volle teugen: “Zoveel mensen hadden we niet verwacht, vorig jaar hadden we de vrijwilligers van het wandelpad erbij, blijkbaar is het hun goed bevallen en zijn ze weer terug gekomen!!”

Zaterdagavond was het tijd voor een DJ om de goede sfeer vast te houden. Het was met meer dan 500 betalende bezoekers een redelijk drukke avond met een goede sfeer. “Ook al zijn het niet zoveel mensen als andere feesten, het gaat uiteindelijk dat iedereen blij naar huis gaat, daar doe je het als vrijwilliger voor. Al blijft het natuurlijk mooi als de tent vol is met mensen, jong en oud, die met z’n allen feestvieren” vertelt een van de vrijwilligers.

Nadat de interreligieuze viering op zondag een mooie sluiting was van de week, kon de organisatie moe maar tevreden terugkijken op een mooie week. “Maar stilzitten zit er niet bij” aldus een van de buurmannen, vaste vrijwilliger van Dorpsbelangen: “Opruimen en evalueren en ons klaar maken voor de volgende activiteiten: Sinterklaasintocht, oud en nieuw dat moet ook weer gebeuren. Maar dat doen we natuurlijk graag”

De organisatie kan zich hier alleen maar bij aansluiten. Alle mensen bedankt, sponsoren bedankt zonder u is het geen feestweek. Bezoekers u bent het waarvoor we het doen, blijf onze activiteiten steunen door te komen. En wanneer u nog geen lid bent van Dorpsbelangen? Voor € 6,-- per jaar steunt u Dorpsbelangen Biddinghuizen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat