Home

Van Werven Stampotten buffet

Van Werven Stampotten buffet Biddinghuizen - 24 augustus 2008.  De tenten van Lowlands worden weer afgebroken en Dorpsbelangen is alweer druk bezig om ons eigen dorpsfeest met tent voor te bereiden.

In het weekend van 26 en 27 september gaat het weer gebeuren. Het Van Werven Boeren Stampottenbuffet met heerlijke boerenkool, zuurkool en hutspot.

U bent van harte uitgenodigd om op 27 september een hapje mee te eten. Als u vorig jaar heeft meegegeten dan weet u hoe gezellig het was. En was u er niet bij, u heeft wat gemist!

Vanaf 18.00 zal de tent open gaan om met z’n allen weer lekker te eten. U kunt een kaart alleen in de voorverkoop kopen zodat Dorpsbelangen ook weet met hoeveel mensen u komt in verband met het regelen van hoeveelheid eten. De kaarten kosten € 10,-- waarbij u gelijk entree heeft voor de feestavond.

Als u na het eten naar huis wilt, en u doet dat tussen 20.30 en 21.00 uur dan krijgt u € 2,-- retour.

Vanaf 21.00 gaat de tent weer open voor de dorpsgenoten die niet mee kunnen of willen eten. Entree is dan € 4,--, kaarten zijn alleen bij de deur verkrijgbaar.

Deze avond zal de muziek worden verzorgd door DJ wie natuurlijk Hollandse meezingers en gouwe ouwe zal draaien zodat iedereen zich vermaakt. Komt u ook eten?

Houd Bhznet en de Biddinghuizen Aktueel in de gaten voor verdere info over de voorverkoop.

Vrijdagavond 26 september zal er op de Supertank feestavond ook een DJ komen draaien. Deze DJ richt zich niet alleen op de jeugd van Biddinghuizen maar ook op de generatie erboven. De entree bedraagt ook deze avond € 4—

Hopelijk zien wij u allemaal op 26 en/of 27 september!

Biddinghuizen – Ook boerenkool eten doen we samen!

Dorpsbelangen Biddinghuizen
Stichting de IJsvogel


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat