Home

Vol programma tijdens de feestweek

Vol programma tijdens de feestweek Biddinghuizen - 22 april 2024.  De werkgroep van het opdreef festival heeft het programma samengesteld. Er staan traditionele onderdelen op het programma, maar dit jaar zijn er ook een paar nieuwe onderdelen, zoals de De Biddinghuizer 1000 poot. De feestweek wordt gehouden van 3 t/m 7 juli 2024.

Woensdag 3 Juli|
Kinder/spel middag van 13.00 tot 16.00 uur
Voor de kinderen worden er diverse spelletjes uitgezet in de feesttent, hier kunnen de kinderen zich lekker uitleven. Ook zal er een stormbaan en een springkussen zijn. Deelnemen aan deze middag is gratis.

Biddinghuizen Goes live van 19.00 tot 22.00 uur
In samenwerking met inloophuis de Kans wordt een muzikale avond georganiseerd, waarin dorpsgenoten zullen optreden. Welke plaatselijke talenten gaan we tegenkomen die avond? Bent u nieuwsgierig geworden, kom gezellig kijken en meezingen. Bezoekers mogen gratis naar binnen.

Donderdag 4 Juli

Yogales van 09.00 tot 10.00 uur
Deze ochtend starten we met een uurtje yoga onder leiding van een instructeur.
Iedereen jong en oud kan meedoen. Dit uurtje vindt plaats in de feesttent. Komt u ook gezellig meedoen? Deelname is gratis.

Koffie/thee uurtje van 10.00 tot 11.00 uur
Na een uurtje yoga even lekker uitrusten en bijpraten onder het genot van een kop koffie of een lekker kopje thee.

Senioren gym van 11.00-12.00 uur
Dit uurtje is speciaal bestemd voor ouderen en mensen die minder goed ter been zijn. Schroom niet en kom gezellig meedoen in de feesttent.

Zonnebloemactiviteit van 14.00-16.00 uur
Deze middag is speciaal voor leden van Stichting de Zonnebloem, is een besloten middag.
Interesse? Kijk op www.zonnebloem.nl/biddinghuizen

Spel/kaart avond van 19.00-23.00 uur
Een gezellige avond met onder andere levend dambord, sjoelen, een klaverjassentoernooi en andere spellen. Opgave is nodig voor het sjoelen en klaverjassen. Dit kan door een mail te sturen naar opdreef-festival@ijsvogel.net voor de overige spellen hoeft u zich niet op te geven.

Vrijdag 5 Juli

Biddinghuizen in beweging van 09.00 tot 10.30 uur
Ook vandaag hebben de instructeurs van Vitaal Overal weer een moment van bewegen in elkaar gezet. Al ben je oud of jong iedereen kan meedoen. Zo blijven we allen fit en gezond. Zien we u ook tijdens de workout? Deelname is gratis.

Dorpslunch van 12.00 tot 14.00 uur
Ook dit jaar mag de dorpslunch niet ontbreken in het programma. Wat zal er dit keer op het menu staan? Kom gezellig samen met andere dorpsbewoners lunchen. Aan deze lunch zitten geen kosten. Opgeven is wel verplicht, dit kunt u doen door een gratis ticket te "kopen" bij de ticketshop of bij Boekenhuis van de Walle.

De Biddinghuizer 1000 poot 18.00 tot 23.00 uur
Dit belooft een hele leuke avond te worden gebaseerd op het programma de Alleskunner. Aan deze avond kunt u meedoen door diverse opdrachten te doen en wie weet wint u de hoofdprijs, maar onthoud dat deelnemen belangrijker is dan winnen. Wilt u meedoen geef u dan op door een mail te sturen naar opdreef-festival@ijsvogel.net Wilt u niet meedoen maar dit spektakel niet willen missen kunt u natuurlijk komen kijken in de feesttent, entree is gratis.

Zaterdag 6 Juli

Braderie van 10.00 tot 16.00 uur
In het winkelcentrum zal er weer een gezellige braderie plaatsvinden. Koopt u hier uw nieuwe spulletjes?

Rommelmarkt van 10.00 tot 16.00 uur
Wie weet vindt u hier het pareltje waar u al zo lang naar opzoek was. Kom gezellig struinen langs de kramen. De rommelmarkt is zoals het woord het zegt voor 2e hands spulletjes, niet voor nieuw. Wilt u zelf een tafel huren dan zijn de kosten €5,- De Rommelmarkt vindt plaats in de feesttent. Bezoekersentree is gratis.

Hobbybeurs van 10.00 tot 16.00 uur
Iedereen heeft wel een hobby, Biddinghuizenaren laten die graag aan je zien. Misschien vind je hier wel een nieuwe hobby. Wil je deelnemen aan de hobbybeurs dan zijn de kosten €5 voor een tafel. Bezoekersentree is gratis.

Verenigingenmarkt van 10.00 tot 16.00 uur
Vind jij hier je nieuwe hobby of sport? Vele verengingen zullen zich tentoonstellen in de feesttent. Wie weet trekken ze met deze presentatie wel nieuwe leden voor hun club. Wilt u deelnemen als vereniging/ stichting dan zijn de kosten €5,- per tafel. Bezoekersentree is gratis.
Wilt u demonstraties geven? Neem dan contact op via opdreef-festival@ijsvogel.net

Feestavond vanaf 20.00
Het dak gaat eraf, want zaterdagavond is het Opdreef festival. Met optredens van onder andere Mooi Wark, The Two Topperz en Boer Bennie.
Dit mag je niet missen, zorg dat je in het bezit bent van een ticket! Deze zijn te krijgen via het ticketkantoor en boekenhuis van de Walle. Ook bij de entree zijn tickets te koop. Voor de snelle beslissers zijn er beperkte Earlybirds tickets beschikbaar. Wees er snel bij want op=op.

Zondag 7 Juli

Interreligieuze bijeenkomst van 13.00 tot 15.00 uur
De vrijwilligers van de werkgroep interreligieuze bijeenkomst hebben weer een mooie dienst voorbereid waarin alle geloofsgemeenschappen aan het woord komen. Deze dienst is bij te wonen in de feesttent. Entree is gratis

Dorpsmaaltijd van 18.00 tot 20.00 uur
Wat staat er deze avond op het menu? Komt u ook deelnemen aan de dorpsmaaltijd? De kosten hiervoor zijn €7,50. Ticket kopen kan via het ticketkantoor of bij boekenhuis van de Walle.

OVERIGE INFORMATIE
Locatie feesttent: evenemententerrein Het Maaiveld Verlengde Baan Biddinghuizen

Waar zijn de tickets te koop?
Voor verschillende activiteiten moet men een ticket kopen om deel te nemen, dit kan bij:
- Boekenhuis van de Walle adres: Baan 22 Biddinghuizen
- Ticketshop www.ticketkantoor.nl/shop/opdreeffestival
- Of www.ijsvogel.net

Hapjes/drankje
De hele week is tijdens alle activiteiten de bar geopend. Bij de bar, bemand door vele vrijwilligers van st. de IJsvogel, kunt u terecht voor een kopje koffie of thee, warme chocolademelk, frisdrank en andere drankjes. Ook kunt u terecht voor een lekker broodje.

<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat