Home

Hobbybeurs, rommelmarkt en verenigingenmarkt

Hobbybeurs, rommelmarkt en verenigingenmarkt Biddinghuizen - 9 april 2024.  Op zaterdag 6 juli vindt in de feesttent op het Maaiveld van 10.00 tot 16.00 uur een combinatie van een hobbybeurs, rommelmarkt en verenigingenmarkt plaats. Na het succes van vorig jaar zijn deze evenementen opnieuw onderdeel van het programma van de Op Dreef Feestweek.

De hobbybeurs biedt een platform voor enthousiastelingen om hun passies, variërend van borduren en kaarten maken tot lego bouwen en postzegels verzamelen, met anderen te delen. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen en mogelijk nieuwe hobby's ontdekken.

Op de verenigingenmarkt presenteren lokale verenigingen zich aan de inwoners van Biddinghuizen en omgeving. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor demonstraties, waarvoor verenigingen zich vooraf kunnen aanmelden.

De rommelmarkt in de feesttent biedt iedereen de kans om overtollige spullen te verkopen, waardoor zowel verkoper als koper profiteert.

Tafels zijn te reserveren voor €5,00 via Boekenhuis van de Walle of online bij www.ticketkantoor.nl/shop/opdreeffestival.

Voor meer informatie www.ijsvogel.net of opdreef-festival@ijsvogel.net.


<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat