Home

Naast feestavond ook andere tickets verkrijgbaar

Naast feestavond ook andere tickets verkrijgbaar Biddinghuizen - 1 april 2024.  Hobbybeurs/rommelmarkt en verenigingenmarkt!
Wanneer: Zaterdag 6 juli
Waar: Feesttent op het Maaiveld
Tijd: 10.00-16.00 uur
Na het succes van vorig jaar mogen deze 3 zeker niet ontbreken in het programma van dit jaar.


Hobbybeurs: voor iedereen die trots op zijn of haar hobby is het moment om dit te delen met de bezoekers van deze dag denk hierbij aan borduren, kaarten maken, postzegels verzamelen, lego bouwen, treinen en wat u zelf kan bedenken.
U kunt de bezoekers vertellen over uw hobby en wie weet vinden ze het zo leuk dat ze u vragen om het hun te leren of wegwijs in te maken.

De verenigingenmarkt: De verenigingenmarkt is er voor alle verenigingen in het dorp bekend of onbekend bij de inwoners van Biddinghuizen en het buitengebied.
Nieuw dit jaar is dat er ook demo’s gegeven mogen worden, dit graag even vooraf aangeven zodat wij een planning kunnen maken. Tijdens deze dag kunt u leden/vrijwilligers werven en uw club promoten.
Rommelmarkt: Wie heeft er nu geen spullen op zolder of in een hoekje staan welke niet gebruikt worden. U heeft de mogelijkheid om deze spullen deze dag te verkopen in de feesttent. U maakt daar andere mensen blij mee en u krijgt er wat voor, en zeker niet onbelangrijk u heeft weer extra ruimte thuis.
Om deel te nemen kunt u een ticket kopen voor een tafel bij Boekenhuis van de Walle of bij de ticketshop www.ticketkantoor.nl/shop/opdreeffestival de kosten van het ticket zijn € 5,00. Na aanschaf van het ticket bent u verzekerd van een plaats in de feesttent deze dag. Tickets zijn te koop vanaf 1 april.
Voor het gehele programma deze week kijkt u op www.ijsvogel.net of op Facebook en Instagram. Bent u op zoek naar meer informatie mail dan naar opdreef-festival@ijsvogel.net.


<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat