Home

Speel mee met de Biddinghuizer1000poot tijdens de feestweek

Speel mee met de Biddinghuizer1000poot tijdens de feestweek Biddinghuizen - 4 maart 2024.  Tijdens de feestweek in Biddinghuizen, op vrijdagavond 5 juli van 18.00 tot 23.00 uur, staat een nieuw evenement op het programma: de Biddinghuizer1000poot. Dit spel, geïnspireerd door de populaire tv-show De Alleskunner, belooft een avond vol uitdagingen en plezier.

De organisatie is op zoek naar enthousiaste deelnemers die bereid zijn de uitdaging aan te gaan. Om mee te doen, moet men minimaal 18 jaar oud zijn. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 1 maart opgeven door een e-mail te sturen naar opdreef-festival@ijsvogel.net, met vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer.

Hoewel de exacte inhoud van de uitdagingen nog niet bekend is, wordt beloofd dat de winnaar een leuke prijs zal ontvangen en de eervolle titel 'Biddinghuizer1000poot' mag dragen. In de aanloop naar het evenement zullen meer details en mogelijkheden om in te schrijven voor specifieke onderdelen of het kopen van tickets worden onthuld.


<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat