Home

Welkom

Biddinghuizen bruist…

De inwoners van Biddinghuizen zijn altijd in voor een feestje! Feestavonden, Koningsdag, kerstmarkt, Sinterklaasintocht, feestweek... en nog veel meer. Stichting De IJsvogel staat garant voor de organisatie. En via deze site blijft u op de hoogte. De slogan van het dorp is niet voor niets: Biddinghuizen, we doen het samen!

De organisatie van evenementen in Biddinghuizen ligt in handen van Stichting de IJsvogel. Een stichting, onder de paraplu van Dorpsbelangen, met grote plannen voor gezellige activiteiten, feesten en evenementen in het dorp. Dit is één van de vele manieren waarop Dorpsbelangen probeert om het dorpsgevoel te versterken en de leefbaarheid hoog te houden.

Een groeiend aantal vrijwilligers staat te popelen om aan de slag te gaan bij iedere activiteit. Helpt u ook mee? Meedoen kan op veel manieren:
- Wordt vrijwilliger en meldt u zich aan via info@ijsvogel.net.
- Particulieren helpen financieel mee door lid te worden van Dorpsbelangen.
- Ook bedrijven kunnen lid worden van Dorpsbelangen.
Sponsors zijn natuurlijk altijd welkom. Jaarlijks benaderen wij het bedrijfsleven om de activiteiten mogelijk te maken. Wij noemen hen op deze site.

Samen zorgen we ervoor dat ’t nóg leuker wordt in Biddinghuizen:
Eieren zoeken met de paashaas, voorjaarsfeestweek, avondvierdaagse, feestavonden in een tent en Koningsdag. 

Meer weten? Volg dan deze site, Facebook en of Twitter. Wij houden u op de hoogte!
 

Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat