Home

Voetbal op grote schermen tijdens feestavond met Mooi Wark

Voetbal op grote schermen tijdens feestavond met Mooi Wark Biddinghuizen - 3 juli 2024.  Inwoners van Biddinghuizen kunnen zich klaarmaken voor een bijzondere avond tijdens de feestweek. De organisatie van het Opdreef festival heeft besloten om de feesttent op zaterdagavond 6 juli deels om te bouwen tot een voetbaltent. Hierdoor kunnen de dorpsbewoners samen de wedstrijd van het Nederlands elftal volgen op enkele grote schermen.

De organisatie besloot hiertoe nadat dinsdagavond de 1/8e finale werd gewonnen van Roemenië. Oranje speelt de kwartfinale tegen Turkije. Naast de voetbalwedstrijd zijn er op zaterdagavond diverse optredens gepland, waaronder een optreden van de band Mooi Wark.

Locatie en toegang
De wedstrijd en de optredens vinden plaats in de feesttent op Het Maaiveld. Om toegang te krijgen, is een ticket vereist. Deze zijn verkrijgbaar bij Boekenhuis van de Walle op de Baan 22 in Biddinghuizen of online via de ticketshop https://www.ticketkantoor.nl/shop/opdreeffestival. Meer informatie is te vinden op https://www.ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat