Home

Activiteiten en wegafsluitingen tijdens Opdreef feestweek

Activiteiten en wegafsluitingen tijdens Opdreef feestweek Biddinghuizen - 26 juni 2024.  Van 3 tot en met 7 juli vindt de Opdreef feestweek plaats. Tijdens deze feestweek worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een braderie, rommelmarkt, kindermiddag, hobbybeurs, dorpslunch en een verenigingenmarkt. Het volledige programma is te vinden op sociale media.

Wegafsluitingen en parkeeroverlast
De opbouw van de feestweek start op 27 juni en duurt tot 10 juli. Gedurende de feestweek zullen enkele parkeerplaatsen afgesloten zijn voor het evenemententerrein en de fietsenstalling, wat voor minder parkeergelegenheid zorgt. Op 6 juli is de verlengde baan van 19.00 tot 02.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer.

Geluidsoverlast
Bij diverse activiteiten zal versterkt geluid gebruikt worden, zoals omroepers en artiestenoptredens. De soundcheck voor de feestavond vindt plaats op 6 juli tussen 15.00 en 19.00 uur. Stichting de IJsvogel doet er alles aan om overlast tot een minimum te beperken.

Voor vragen kan contact opgenomen worden via opdreef-festival@ijsvogel.net of telefoonnummer 06-23223941. Meer informatie is te vinden op https://www.ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat