Home

Nieuw bekersysteem tijdens Op Dreef feestweek

Nieuw bekersysteem tijdens Op Dreef feestweek Biddinghuizen - 24 juni 2024.  De feestweek in Biddinghuizen start binnenkort en brengt enkele veranderingen met zich mee. Een van de wijzigingen is het gebruik van gerecyclede bekers in plaats van wegwerpbekers. De organisatie heeft tijd en energie geïnvesteerd om dit systeem te introduceren.

Bij binnenkomst kunnen bezoekers munten kopen. Deze worden gebruikt om bij de bar te betalen. Voor een drankje zoals koffie betaalt men één munt voor de drank en één voor de beker. De beker kan vervolgens bij een volgende bestelling worden ingewisseld voor een nieuwe, gevuld met de nieuwe bestelling.

Teruggave van beker
Aan het einde van het evenement kunnen bezoekers hun lege bekers inleveren. Hiervoor ontvangen ze een briefje met een QR-code. Na het scannen van de code wordt een bijdrage teruggestort op de bankrekening.

Meer informatie en uitlegvideo's zijn te vinden op de website van Stichting de IJsvogel. Ook in de feesttent worden spandoeken opgehangen met uitleg en staat de organisatie klaar om vragen te beantwoorden.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat