Home

Avondvierdaagse Biddinghuizen succesvol afgerond

Avondvierdaagse Biddinghuizen succesvol afgerond Biddinghuizen - 10 juni 2024.  Afgelopen week hebben bijna 350 deelnemers deelgenomen aan de avondvierdaagse in Biddinghuizen. Na vier dagen wandelen ontvingen alle deelnemers hun welverdiende medailles. De organisatie, Stichting De IJsvogel, kijkt tevreden terug op het evenement.

Dank aan vrijwilligers en sponsors
De avondvierdaagse werd mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en verkeersregelaars. Ook bedanken de organisatoren de sponsors voor hun bijdragen: Fruithandel Van Riel voor de appels, Flevosap voor de flesjes sap en Albert Heijn Biddinghuizen voor het fruitijsje op de laatste avond. Daarnaast zorgde Maris Sonores voor muzikale begeleiding bij de intocht en was de EHBO aanwezig voor medische ondersteuning.

Blik op volgend jaar
Volgens de organisatie zijn alle aspecten die goed verliepen een voorbeeld voor toekomstige edities. Verbeterpunten worden geëvalueerd voor volgend jaar. Stichting De IJsvogel kijkt uit naar de volgende editie van de avondvierdaagse.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat