Home

Avondvierdaagse Biddinghuizen van 3 t/m 7 juni

Avondvierdaagse Biddinghuizen van 3 t/m 7 juni Biddinghuizen - 30 mei 2024.  Van 3 tot en met 7 juni 2024 vindt de Avondvierdaagse plaats in Biddinghuizen. De start en finish zijn op het evenemententerrein "het Maaiveld". De intocht op vrijdagavond loopt over De Dreef naar het Maaiveld.

Routes
De routes die gelopen gaan worden kunt u hieronder downloaden.Verkeersmaatregelen
Op maandag 3 juni, dinsdag 4 juni, donderdag 6 juni en vrijdag 7 juni wordt de Verlengde Baan tussen 17:00 en 21:00 uur gedeeltelijk afgesloten voor al het verkeer. Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om het verkeer te begeleiden. Het vrachtverkeer van de omliggende winkels kan doorgang vinden, maar kan even moeten wachten totdat de lopers voorbij zijn.

Meer informatie is te vinden in de brief die is gestuurd naar de bewoners.

Op- en afbouw
De opbouw van het evenement begint op zaterdag 1 juni 2024. De afbouw zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2024. De MIVA-parkeerplaats zal tijdelijk verplaatst worden naar de andere kant van de stoep.

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met Stichting de IJsvogel via avond4daagse@ijsvogel.net of bellen met Rian Ceelaert op 06-10011686. Meer informatie is te vinden op https://www.ijsvogel.net en facebook.com/stichtingdeijsvogel.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat