Home

Stichting De IJsvogel zoekt vrijwilligers voor evenementen

Stichting De IJsvogel zoekt vrijwilligers voor evenementen Biddinghuizen - 8 maart 2024.  Stichting De IJsvogel, de organisator achter vele evenementen in Biddinghuizen, roept op om als vrijwilliger bij te dragen aan de realisatie van diverse lokale festiviteiten. De evenementen variëren van het paaseieren zoeken en Koningsdag vieringen tot de Avond4daagse, het OpDreef festival, en de sfeervolle Winterfair.

Sponsorcommissie
De evenementencommissie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de sponsorcommissie. De taken omvatten het onderhouden van contacten met bestaande sponsoren en het werven van nieuwe bedrijfssponsors om de evenementen mogelijk te maken.

Winterfair en Avond4daagse
Voor zowel de Winterfair als de Avond4daagse zijn er posities beschikbaar in de organisatiecommissie. Geïnteresseerden die willen helpen met het brainstormen, organiseren, en uitvoeren van deze evenementen worden aangemoedigd zich aan te melden.

Klussenteam uitbreiding
Daarnaast is er behoefte aan handige vrijwilligers voor het klussenteam, verantwoordelijk voor het onderhoud en de voorbereiding van materialen die nodig zijn voor de evenementen.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat