Home

Extra Muzikale Toevoeging aan Opdreef-Feestweek in Biddinghuizen

Extra Muzikale Toevoeging aan Opdreef-Feestweek in Biddinghuizen Biddinghuizen - 22 september 2023.  Een nieuwe toevoeging aan de line-up van de Opdreef-feestweek is bekendgemaakt. Het organisatiecomité is verheugd te kunnen mededelen dat The Two Topperz zijn vastgelegd om tijdens de dorpslunch op vrijdag 6 oktober de lunch een muzikaal tintje te geven.

Het dorpslunch vindt plaats op vrijdag 6 oktober van 11.30 tot 14.00 uur.

Kaarten en Aanmelding
Deelnemers die nog geen kaartje hebben voor de dorpslunch, kunnen tickets bestellen bij Boekenhuis van de Walle, Baan 22 in Biddinghuizen. Online kaarten zijn tevens verkrijgbaar via de ticketshop op https://www.ticketkantoor.nl/shop/opdreeffestival of https://www.ijsvogel.net.

Het is belangrijk op te merken dat aan de dorpslunch zelf geen kosten zijn verbonden, maar registratie is wel verplicht. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een gratis ticket te "kopen" via de genoemde verkooppunten.

60-Jarig Bestaan van Biddinghuizen
Het dorp Biddinghuizen viert dit jaar zijn 60-jarig bestaan en de Opdreef-feestweek, die loopt van 4 tot en met 8 oktober 2023, is een van de hoogtepunten van dit jubileumjaar. Het evenement heeft een boordevol programma met diverse activiteiten voor jong en oud.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat