Home

Creative bakkers gezocht voor Op Dreef Festival

Creative bakkers gezocht voor Op Dreef Festival Biddinghuizen - 8 september 2023.  Onder het motto "Heel Biddinghuizen bakt cupcakes" wordt iedereen, jong en oud, uitgenodigd om tijdens de Opdreef Feestweek hun bakvaardigheden te tonen en anderen te laten genieten van hun creaties.

De eerste 15 deelnemers die zich aanmelden, ontvangen een gratis starterspakket om aan de slag te gaan met hun bakcreaties. Deelnemers dienen hun cupcakes in te leveren op donderdag 5 oktober tussen 12.00 en 13.00 uur. Een deskundige jury zal de inzendingen beoordelen op zowel uiterlijk als smaak.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar Opdreef-festival@ijsvogel.net. Vermeld in de e-mail uw naam, leeftijd en adres. Na inschrijving ontvangen deelnemers een bevestiging met verdere instructies en details over het evenement.

De winnaar van de cupcakecompetitie kan rekenen op een prijs. Deze zal in de loop van de middag bekend worden gemaakt en uitgereikt worden.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat