Home

Koningscross trekt weer veel bezoekers

Koningscross trekt weer veel bezoekers Biddinghuizen - 3 mei 2023.  Op Koningsdag, 27 april, vond de jaarlijkse Koningscross plaats op het terrein van Van Werven aan de Biddingringweg. Dit jaar deden 270 rijders uit heel Nederland mee aan het evenement. Bij aankomst was het erg nat door het vele regen dat was gevallen in de dagen ervoor, maar lokale rijders hielpen met hun trekker en verreiker om de bussen en vrachtwagens op hun plek te zetten.

Na de technische keuring en rijdersbriefing begon de eerste manche met de Siërra Duo klasse. Het zonnetje begon al vroeg op de dag te schijnen en de vorst in de grond trok snel weg. Het was gezellig druk langs de baan en de autocross trok zoals elk jaar veel bezoekers.

De wedstrijddag werd afgesloten met een derde manche en een erg mooi geprepareerde baan. Lokale rijder Pieter Piek uit Biddinghuizen is op dit moment kandidaat om polderkampioen te worden.

De organisatie wil alle vrijwilligers, sponsoren, rijders en publiek bedanken voor het mooie spektakel. Over 7 weken (op 16 & 17 juni) staat de jubileumcross in de agenda waar een dagcross, avondcross en een feesttent zullen zijn.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat