Home

Feestavond tijdens oudejaarsnacht in kader van 60 jaar Biddinghuizen

Feestavond tijdens oudejaarsnacht in kader van 60 jaar Biddinghuizen Biddinghuizen - 8 december 2022.  De komende oudejaarsnacht wordt er een feest georganiseerd in de sporthal van De Binding. Onder de naam 'The Return of Neptunes' kunnen inwoners van Biddinghuizen elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen in een feestelijke setting.

De volledige naam van het evenement is: The Return of Neptunes, 60 jaar Biddinghuizen 2023. De feestavond maakt onderdeel uit van feestjaar 2023, dat in het teken staat van het 60-jarige bestaan van Biddinghuizen. De naam is bovendien een verwijzing naar jongerensoos Neptunus, die van oudsher een oudejaarsnachtfeest organiseerde in de jongerenruimte of sporthal van Het Koetshuis. In de laatste jaren dat het feest werd gehouden in Het Koetshuis, lag de organisatie in handen van Stichting De IJsvogel.

DJ's uit eigen dorp
Tijdens de avond, waarvan de organisatie in handen is van Stichting De IJsvogel in samenwerking met de werkgroep 60 jaar Biddinghuizen, draaien DJ's uit eigen dorp. De avond wordt afgetrapt door DJ's Ane en Wilco met hun 'Mazda & Co Show' en wordt later op de avond overgenomen door DJ's Pepijn en Rico.

Tickets
Tickets voor het feest zijn voor €7,50 te verkrijgen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/neptunes. De feestnacht in De Binding is van 0.30 tot 4.00 uur.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat