Home

Programma Opdreef Festival

Programma Opdreef Festival Biddinghuizen - 27 juni 2022.  Van 13 t/m 17 juli wordt in Biddinghuizen het Opdreef festival georganiseerd. O.a. een Hobbybeurs, een kindermiddag en een feestavond staat er op het programma.

Woensdag 13 juli
De Hobbybeurs van 12.00-21.00 uur, hier kunt u uw hobby aan de dorpsbewoners laten zien, u moet zich hiervoor aanmelden via: opdreef-festival@ijsvogel.net. U huurt dan een tafel voor €10,= waarop u uw spulletjes kunt uitstallen zodat het publiek van uw hobby kan genieten.

De Kindermiddag is van 13.00-16.00 uur. Tijdens deze middag kunnen kinderen geschminkt worden, is er een springkussen, lopen er diverse poppen rond waar de kinderen mee op de foto kunnen en er zal een ballonartiest aanwezig zijn. De woensdag is voor een ieder gratis te bezoeken

Donderdag 14 Juli
Deze dag is voor Heel Biddinghuizen bakt, u bakt thuis een taart, cake, of een andere lekkernij u komt deze tussen 13.00-13.30 uur brengen in de tent op het Maaiveld waarna de jury zich erover buigt wat de mooiste en lekkerste lekkernij is. De winnaar krijgt hiervoor een prijs. De taarten worden tijdens de spelletjesmiddag in de tent uitgedeeld bij de koffie of thee.

De Oud Hollandse spelletjesmiddag is van 14.00-17.00 uur. Hier kunt u met de overige inwoners van het dorp een gezellige middag hebben en genieten van al het lekkers wat er is binnengebracht door de diverse bakkers uit het dorp.

Kinderdisco. Deze is bedoeld voor de kinderen van de basisscholen en wordt gehouden van 19.00-20.30 uur. Ook deze dag is gratis te bezoeken.

Vrijdag 15 juli
De ouderenlunch van 12.00-14.00 uur. Hier kan een ieder komen lunchen in de tent op het Maaiveld. De lunch is gratis en wordt u door een aantal ondernemers uit het dorp aangeboden. U dient zich wel op te geven via opdreef-festival@ijsvogel.net
In de avond is er van 18.00-22.00 een besloten avond voor de vrijwilligers van Dorpsbelangen, ACV de Flintstones en Stichting de IJsvogel welke hiervoor een uitnodiging hebben gehad.

Zaterdag 16 juli
De zaterdag begint om 10.00 uur met de braderie, deze wordt gehouden rondom de winkels. De braderie duurt tot 16.00 uur.

De kofferbakmarkt is van 10.00-16.00 uur en vindt plaats op het Maaiveld, hier kunt u al uw overtollige spulletjes kwijt vanuit de kofferbak van uw auto, u dient zich hiervoor op te geven via opdreef-festival@ijsvogel.net.

Springkussen. Vanaf 10.00-16.00 uur zal er bij de feesttent een springkussen staan waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Het Eiergooi kampioenschap van Biddinghuizen op het Maaiveld begint om 10.00 uur. Er zal in 3 blokken gegooid worden. U dient zich als koppel van 2 personen aan te melden om mee te doen via: opdreef-festival@ijsvogel.net

Demo's brandweer tussen 10.00-16.00 uur. In diverse blokken laat de brandweer u zien wat ze allemaal doen. Dit alles vindt op en rond het Plein plaats.

De dorpsmaaltijd deze is tussen 17.00-19.00 uur. Er zal een grote BBQ zijn waar van alles op gebakken zal worden. Tijdens de BBQ zal er een optreden van Ronnie Tober zijn. U dient hiervoor een ticket te kopen via de QR code of bij Boekenhuis van de Walle. De kosten hiervoor zijn €7,50

De Opdreef festival avond begint om 20.00 uur zal duren tot 00.00 uur. Voor deze avond moet u tickets kopen via de QR code of bij Boekenhuis van de Walle. Op deze avond treden voor u op: Duo Knotsgek, Mike Kanders, Justin de Wildt, Johan Vlemmix, Nicky Beagen en Belinda Kinnaer.

Tickets kosten in de voorverkoop €10,= en aan de deur: €12,50. In de voorverkoop zijn enkele Early Bird tickets te koop voor de prijs van € 7,50 maar hiervoor geldt: OP=OP. Wilt u zowel een ticket voor de maaltijd als de avond dan kunt u ook een combiticket kopen, deze kosten €15,=

Zondag 18 Juli
In de tent op het Maaiveld in vindt op zondag 17 juli 2022 voor de 15e keer een Interreligieuze Bijeenkomst te Biddinghuizen plaats. Inloop: 14.00 uur, start: 14.30 uur. Het thema is Verscheidenheid in eenheid.

Hoe gaat u om met de mening van een ander, staat u daarvoor open en gaat u in gesprek of sluit u zich daarvoor af. Er zullen een aantal mensen komen die vanuit verschillende geloofsrichtingen of levensovertuiging hun ervaringen daarover met u willen delen. De burgemeester, Jean Paul Gebben, ds Margriet van de Bunt en Imam Ismael Hakki Celedi verlenen hieraan ook hun medewerking. Tussen de verschillende sprekers zal Herma Loohuis onder begeleiding iets zingen. Het geheel wordt geleid door Tineke Stuifzand.

Na afloop is er koffie met iets lekkers en u kunt in gesprek gaan met anderen.

Op alle dagen met uitzondering van de zondag is de bar en het terras open als er iets in of om de tent te doen is.

Bewonersbrief
Voor de omwonenden is er een informatiebrief opgesteld. Klik hier om deze te lezen.

Mocht u nog willen helpen tijdens de feestweek, denk aan op- en afbouw of helpen met een onderdeel dan kunt u zich hiervoor opgeven via opdreef-festival@ijsvogel.netBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat