Home

Ruim tachtig kramen op jaarmarkt

Biddinghuizen - 4 oktober 2006.  Voor de jaarmarkt die zaterdag gehouden zal worden in het kader van de Oktoberfeesten hebben zich nu ruim tachtig kramen ingeschreven.

Het belooft een zeer gevarieerde markt te worden, compleet met standwerkers, rommelmarkt en enkele kermisattracties voor de kinderen.

DVD’s, CD’s, worst, kleding. lingerie, fruit, speelgoed, sierraden, horloges, parfum, Indische voorwerpen, schoenen, huis-tuin en keukendecoraties, sokken, hobby materialen, het is allemaal verkrijgbaar op de jaarmarkt.

Ook een aantal kramen met oude ambachten, een poppendokter en een standwerker met kamerplanten zullen op de jaarmarkt aanwezig zijn. Bakkerij Tietema zal tijdens de jaarmarkt de speciaal voor Biddinghuizen ontworpen IJsvogelgebakje verkopen.

Voor de kinderen is er rommelmarkt. Ook volwassenen en handelaren kunnen deelnemen aan de rommelmarkt. Zij kunnen een marktkraam aanvragen bij T-G promotions, tel; 0521-521986.

De grote tent op het evenemententerrein zal tijdens de jaarmarkt open zijn om onder het genot van muziek van de countryband een kopje koffie of een drankje te komen drinken.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat