Home

Beachtoernooi: nog ruimte voor 1 voetvolley team

Beachtoernooi: nog ruimte voor 1 voetvolley team Biddinghuizen - 5 juni 2006.  Zaterdag 10 juni aanstaande, zal de strijd weer losbarsten om de felbegeerde Voetvolley beker tijdens het 10e Beachtoernooi Biddinghuizen.

Alle traditionele teams hebben zich weer aangemeld. Ondanks dat het aantal aangemelde teams (20) niet een record is beloofd het toernooi nu al een van de spannendste van de afgelopen 10 jaar te worden.

Er is nog 1 plaats vrij voor een voetvolley team. Dus wil je nog meedoen of weet je iemand die mee wil doen en die zich nog niet heeft opgegeven, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via beachtoernooi@hotmail.com.

Ondanks het succes van het voetvolley is ook het Beachvolleybal afgelast wegens te weinig deelname. Oorzaak hiervoor lijkt de deelname van de volleyballers aan toernooien elders, welke door de pinksteren een week zijn opgeschoven. Wie weet volgend jaar wel weer een beachvolleybal toernooi.

Het Beachtoernooi start aanstaande zaterdag om 10.00 uur en de finale staat gepland om 16.15 uur.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat