Home

Inschrijving huttenfeest gestart

Inschrijving huttenfeest gestart Biddinghuizen - 8 juni 2015.  Tijdens de avond vierdaagse is de inschrijving voor het huttenfeest van start gegaan. Het huttenfeest vind plaats op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 Augustus.

Het huttenfeest is voor kinderen van 6 – 14 jaar. Alleen kinderen die tijdens de inschrijving 6 jaar zijn mogen meedoen. De inschrijving duurt tot en met 30 Juni 2015.

Hoe in te schrijven?
Het inschrijven voor het huttenfeest kan door een briefje met uw gegevens, e-mail adres en de gegevens van uw kind(eren) die mee doet/doen, met het inschrijfgeld in een gesloten envelop door de brievenbus te gooien op Kopakker 39 in Biddinghuizen. De inschrijfkosten bedragen €7,50 . Bij de opgaven dient u gelijk het inschrijfgeld te betalen.

Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u een bevestiging per e-mail.

Bent u al vrijwilliger?
Lijkt het u leuk om een groepje kinderen te begeleiden bij het bouwen van de hutten en bent u minimaal 16 jaar? Stuur dan een mailtje naar info@ijsvogel.net en meld u aan als vrijwilliger.

Voor vrijwilligers waarvan ook een kind mee doet met het huttenfeest is er een speciale korting. U krijgt €2,50 euro korting voor 1 kind.

Meer informatie over het huttenfeest kunt u ook lezen op: https://www.facebook.com/StichtingDeIJsvogelBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat