Home

Avondvierdaagse Biddinghuizen

Avondvierdaagse Biddinghuizen Biddinghuizen - 26 mei 2015.  Van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juni wordt de avondvierdaagse van Biddinghuizen gelopen.

Op vrijdag 5 juni starten alle 5-kilometerlopers gezamenlijk om 18.30 uur. Maris Sonores wacht hen ergens op de route op. De 10 kilometerlopers starten die vrijdag gezamenlijk om 17.30 uur.

De Sportlaan zal op de vrijdagavond gesloten zijn voor al het verkeer van 17.15 tot 18.45 uur. Vanaf de kruising met de Parksingel/Sportpark.

Vorig jaar liepen er al veel ouders vanaf het sportpark met hun kinderen mee. Dit is eigenlijk niet de bedoeling. Het moet voor de kinderen en de begeleiders een overzichtelijk feestje worden. Zij hebben de prestatie geleverd en hebben recht op een leuke inhuldiging. Tenslotte hebben we van de Gemeente een vergunning gekregen voor de intocht en deze dient dan ook zo snel mogelijk gelopen te worden zodat er geen verkeershinder plaats vind.

Alle ouders, opa's en oma's, vrienden en buren worden uitgenodigd om de stoet op De Baan op te wachten en daar het bloemetje uit te reiken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Liesbeth v/d Streek 331157 of 0622227980Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat