Home

Intocht Sinterklaas

Intocht Sinterklaas Biddinghuizen - 1 november 2013.  Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas met zijn Pieten weer aan in Biddinghuizen. Omdat dit jaar wordt gevierd dat Biddinghuizen 50 jaar bestaat is er besloten om de intocht van Sinterklaas iets anders te laten verlopen dan voorgaande jaren.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 u. Aankomst Sinterklaas aan de boulevard.
Het kinderkoor Jong Leven en Maris Sonores zullen Sinterklaas en de Pieten verwelkomen met het zingen en spelen van sinterklaasliedjes.

Nadat Sinterklaas is welkom geheten gaat de stoet achter Maris Sonores aan richting de parkeerplaats van het Educatief Centrum.

Hier zullen een aantal activiteiten plaatsvinden, waarbij de welpen van de Osbourne Scoutinggroep en de Joy4life dansgroep aanwezig zullen zijn.

Rond 17.15 uur wordt er samen met Sinterklaas en de Pieten een lampionoptocht gehouden (dus allemaal je Sint Maarten lampion bewaren).

Het feest wordt afgesloten met D.J. Obed op de parkeerplaats van het E.C. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het E.C. Samen met de Pieten kun je dansen en springen.

Sinterklaas meldde dat de dansgroep en de Pieten dan voor de kinderen gaan optreden.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat