Home

12 oktober reünie in Biddinghuizen

12 oktober reünie in Biddinghuizen Biddinghuizen - 15 september 2013.  Op donderdag 10 oktober bestaat Biddinghuizen 50 jaar. Het hele jaar door zijn er al feestelijke activiteiten om dit jubileum te vieren, maar het hoogtepunt zal plaatsvinden in de feestweek van woensdag 9 oktober tot en met zondag 13 oktober. Een van deze festiviteiten is de reünie op zaterdag 12 oktober in de feesttent.

Iedereen die in Biddinghuizen woont of in de afgelopen 50 jaren in het Biddinghuizen heeft gewoond is van harte welkom op deze reünie.

Op www.50jaarbiddinghuizen.nl kunt u zich aanmelden voor deze reünie. Opgave voor de reünie is verplicht. De kosten van de reünie bedragen €10,- per persoon. Deze prijs is inclusief koffie, thee en een gezamenlijke maaltijd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Voorafgaande aan de reünie kunt u bij de ingang van de tent afrekenen.

Meld u aan en geef het door aan al uw familie, vrienden en bekenden die een band hebben met Biddinghuizen, bijvoorbeeld door het doorsturen van deze e-mail naar al uw bekenden uit Biddinghuizen.

Samen krijgen we de tent vol en vieren we ons jubileum!

Met vriendelijke groet,
Werkgroep 50 jaar BiddinghuizenBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat