Home

Fietsvierdaagse Biddinghuizen goed van start

Fietsvierdaagse Biddinghuizen goed van start Biddinghuizen - 19 juni 2013.  Wil je zien hoe het er na 50 jaar Biddinghuizen uit ziet? Deze zin heeft wat los gemaakt in Biddinghuizen. Maandagavond 17, en dinsdagavond 18 juni was de belangstelling voor de fietsvierdaagse erg goed.

Met een deelname aantal van 80 fietsers mogen ze in Biddinghuizen, waar na jaren weer een fiets 4 daagse wordt gehouden, erg tevreden zijn. Twee Prachtige natuurroutes van 27 en 28 km zijn er nu verreden.

Op maandagavond is de koffie en thee met wat lekkers verzorgd door de organisatie zelf. Op de dinsdagavond route stond de thee en koffie klaar in het Colombinehuis aan de Spijkweg waar ook de Kunst-Slingerroute wandelend gevolgd kon worden.

U kunt nog meedoen aan de fietsvierdaagse in het kader van 50 jaar Biddinghuizen. Donderdag 20 juni vertrek vanaf 18.30 tot 19.00 uur. Zaterdag 22 juni vertrek vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur.

Op donderdag is er een schitterende natuurroute van ± 28 km, en op zaterdag een prachtige route vlak onder de windmolens door met een prachtig slot door de bossen, van 38 km. Uniek doordat er een kavelpad maar éénmalig geopend is.

Koffie en thee met een verse wafel onderweg bij; Theehuis PLEXAT aan de Stobbeweg nummer 4. Hier kunt heerlijk uw eigen plekje uitzoeken in de tuin. Eventueel kunt u ook de dieren aaien in de dierenweide.

Inschrijven kan bij Klamer fietsen te Biddinghuizen.

Inschrijven op de dag zelf kan natuurlijk ook.
Per dag dat u fietst betaalt u € 1,00 p.p. incl. koffie of thee onderweg.

Organisatie Fiets4Daagse

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat