Home

Uitverkochte Voorhof geniet van jubileumconcert 50 jaar Biddinghuizen

Uitverkochte Voorhof geniet van jubileumconcert 50 jaar Biddinghuizen Biddinghuizen - 14 april 2013.  Vrijdag 12 april j.l. stond kerk- en zalencentrum De Voorhof in het teken van het jubileumconcert “50 jaar Biddinghuizen”. In een bomvolle kerkzaal werd een gevarieerde avond vol zang en muziek gehouden.

Uitverkocht
De belangstelling voor dit concert was zo groot, dat veel mensen teleurgesteld moesten worden. Koster / beheerder Henk Potgieter heeft al het mogelijke gedaan om zoveel mogelijk publiek een plaats te geven.

Variatie
De avond werd muzikaal geopend met het Biddinghuizer Volkslied. Kinderkoor Jong Leven zong o.a. oude bekende kinderliedjes, die door het publiek meegezongen werden. R.K. Belcanto en Chr. gemengd koor Zon en Zegen sloten het programma voor de pauze af met een welverdiend applaus.

Muziekvereniging Maris Sonores, vrouwenkoor De Paradijsvogels en Piratenkoor De Blauwbaarden maakten het geheel compleet, met als afsluiting wederom het Biddinghuizer Volkslied.

Dank
Deze avond is mogelijk gemaakt door de Voorhofcommissie die de kerkzaal belangeloos beschikbaar gesteld heeft, door Stichting Dronten 50 jaar Jong en door sponsoren.

Speciale dank gaat uit naar Henk & Ria Potgieter voor hun gastvrijheid en goede zorgen.

Dank ook aan Robert en Jurgen Wester van het licht en geluid, aan Allard Stuifzand voor de beamerpresentatie, aan Carla Gielen die de avond op een ludieke wijze aan elkaar sprak, aan de mannen die het podium op- en afgebouwd hebben.

Dank aan de leden, dirigenten en begeleiding van de verenigingen voor hun geweldige inzet.

Maar ook dank aan u als publiek voor uw komst, uw applaus en enthousiasme en uw vele positieve reacties.

De Voorhof
“Onze” Voorhof, het muzikale hart van Biddinghuizen, waarin de meewerkende verenigingen elke week hun repetities houden:
Maandag: De Paradijsvogels 20.00-22.00 uur / Maris Sonores 20.00-22-00 uur
Woensdag: Jong Leven 18.30-19.30 uur / De Blauwbaarden 20.00-22.00 uur
Donderdag: Zon en Zegen 19.45-21.45 uur
Vrijdag: Belcanto: 19.30-21.00 uur

Over 5 jaar weer?
Die vraag is al veel gesteld. Een avond als deze smaakt naar meer.

Biddinghuizen, we doen het samen!

Namens de deelnemende verenigingen,

Ada IJzerman


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat