Home

Programma rondom Koninginnedag bekend

Programma rondom Koninginnedag bekend Biddinghuizen - 2 april 2013.  Het programma voor de laatste Koninginnedag staat grotendeels vast. Met alle activiteiten die nu gepland staan lijkt het een prachtig weekend te worden in Biddinghuizen.

Eerste Koningsfeest met New York
Zaterdag 27 april vindt de aftrap van alle festiviteiten plaats in de geheel nieuwe feesttent op het evenemententerrein. De aanstormende coverband New York zal een spetterend optreden verzorgen op het eerste Koningsfeest in Biddinghuizen.

De full-size New York Band is een enthousiaste 6-mans formatie aangevoerd door een fantastische zanger en zangeres. Zanger Chris was in 2007 finalist bij de X-factor, en zangeres Leonie heeft meerdere malen aan het songfestival deelgenomen in Nederland en het buitenland. De muzikaliteit en het aanstekelijke enthousiasme straalt van deze topband af. Vroege bezoekers van deze feestavond maken kans op een Lowlands kaart.

Koninginnedag met zeskamp en vuurwerk
Op dinsdag 30 april wordt er traditioneel om 9.00 uur gestart met de aubade op het Plein in aanwezigheid van de burgemeester. Natuurlijk is er weer een versierde fietsenoptocht, de vrijmarkt, het koffie drinken in de tent, zijn er diverse kinderspelletjes en hangt er een groot scherm in de tent waarop men om 10.00 uur de abdicatie live kan volgen.

Het programma wordt vervolgens om 16.00 uur voortgezet met een geweldige zeskamp die helemaal in het teken staat van de troonswisseling en “50 jaar Biddinghuizen”.

De dag wordt ‘s avonds afgesloten met een lampionnenoptocht en een spetterend vuurwerk.

Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat