Home

Zeskamp op koninginnedag

Zeskamp op koninginnedag Biddinghuizen - 4 maart 2013.  De zeskamp komt terug op Koninginnedag. Ter gelegenheid van 50 jaar Biddinghuizen wil de organisatie graag een grote zeskamp houden deze dag.

Troonswisseling
Bij de programmering van de spelonderdelen zal rekening gehouden worden met de troonswisseling.

Daarom zal het ochtendprogramma ingekort worden en wordt er om 16.00 uur gestart met een geweldige zeskamp. De megagladiorenbaan, het waterspel, de buikschuifbaan, het skilopen en de hindernisbaan staan nu al te wachten. Te wachten op durfals, krachtpatsers, snelheidsduivels, acrobaten of slimmeriken van deelnemende teams. Het eieren gooien, wat traditioneel gehouden wordt op Koninginnedag, zal als rode-draad spel deel uitmaken van de zeskamp.

Team opgeven
Men kan zich opgeven als team voor de zeskamp. Een team bestaat uit 8 personen. Van deze 8 personen zijn minimaal 2 personen 12 tot 15 jaar, zijn er minimaal 2 vrouwelijke en minimaal 2 mannelijke deelnemers. ( de minimum leeftijd is 12 jaar).

Geef je op als buurt, als straat, als vriendengroep,als sportclub als bedrijf of misschien zelfs als familie. Voorwaarde is wel dat je uit Biddinghuizen komt.

Altijd al een keer met zeskamp mee willen doen? Nu is de kans. Geef je team op via info@ijsvogel.net en beleef een onvergetelijke Koninginnedag. Er is een maximum aantal teams wat mee kan doen.
Advies is dan ook om je zo snel mogelijk aan te melden.

Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat