Home

Vrijwilligers opbouw feesttent gezocht

Vrijwilligers opbouw feesttent gezocht Biddinghuizen - 16 september 2010.  Volgende week is het weer zover, de najaarsfeestweek. Samen genieten van vele activiteiten. Maar wat moeten we beginnen zonder feesttent? Daarom een oproep aan vele vrijwilligers om St. De IJsvogel te komen helpen bij het opbouwen en afbreken van de feesttent.

Er is een grote groep vrijwilligers van hoge leeftijd, die al vele jaren met plezier en enthousiasme de handen uit de mouwen steken. Maar deze mensen worden steeds ouder. Daarom een speciale oproep aan vooral jonge mannen/vrouwen. Probeer tijd vrij te maken en meld je aan!

Het wat zwaardere werk kan het beste door wat jongere krachten gedaan worden, en het lichtere door de mensen van hogere leeftijd. Op deze manier is het voor iedereen prettig om mee te helpen!

Als we een groep van 15 tot 20 personen hebben, is het werk in een halve dag gebeurd. De laatste keer is de tent is een bijzonder korte tijd op- en afgebouwd. Hopelijk nu weer en kunnen we Biddinghuizen weer een week lang laten bruisen!

Voor koffie met iets lekkers wordt gezorgd door bekende krachten! Het opbouwen begint op maandag 20 september ’s morgens om 8.00 uur. Het afbreken een week later: maandag 27 september om 8.00 uur. Meld u/je aan via info@ijsvogel.net of persoonlijk bij ondergetekende!

Alvast bedankt voor de medewerking, Biddinghuizen, we doen het samen!

Namens St. De IJsvogel, Anton Mangnus, coördinator tentopbouw/tentafbreken.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat