Home

Biddinghuizen paraplu voor nieuwe leden

Biddinghuizen paraplu voor nieuwe leden Biddinghuizen - 24 april 2008.  Dorpsvoorzitter van Biddinghuizen Jan van de Wiel wil de vereniging zo snel mogelijk laten groeien naar vijftienhonderd leden.

Nieuwe leden die zich aanmelden op Koninginnedag kunnen als welkom een speciaal voor de gelegenheid ontworpen Biddinghuizen paraplu aanschaffen voor een speciale prijs.Dorpsbelangen Biddinghuizen telt nu een krappe duizend leden. Veel te weinig, vindt Jan van de Wiel. Nieuwe leden krijgen een paraplu in de kleuren van de vlag van Biddinghuizen aangeboden voor € 10,-, waarmee ze ook een jaar lid zijn van Dorpsbelangen. De paraplu kost dan per saldo dus maar €4,=. Uiteraard ontbreekt ook het dorpslogo, de IJsvogel, niet op de paraplu. Natuurlijk kunt u ook 'gewoon' lid worden voor slechts €6,= per jaar.Mensen die al lid zijn kunnen de paraplu kopen voor € 7,50 bij de kraam van Dorpsbelangen op de braderie tijdens koninginnedag. Daar kunnen nieuwe leden ook het lidmaatschapsformulier invullen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat