Home

Verbeek Eieren Gooien en Brandsma Konininnenach

Verbeek Eieren Gooien en Brandsma Konininnenach Biddinghuizen - 22 april 2008.  Het komt al behoorlijk dichtbij, Koninginnedag 2008, er wordt gestart met op 29 april het Brandsma Konininnenach feest met de band B.B.Q.

Vanaf 21.00 uur zal het feest beginnen. Kaarten kosten € 7,50 en zijn in de voorverkoop reeds verkrijgbaar.

De voorverkoop zal op 22 en 23 april in Het Koetshuis zijn tussen 19.00 en 21.00 uur. Kaarten voor de Bruine Kroeg (30 april) en de Hollandse Avond (3 mei) zijn ook verkrijgbaar. Kaarten los € 3,-- per avond. Combikaart € 5,--

De Bruine Kroeg avond wordt gehouden vanaf 20.30 in de tent, als afsluiting van een drukke dag met stoepkrijten, huttenbouwen en het Verbeek Eieren Gooi toernooi.

Op 3 mei, wordt de week afgesloten met een Hollandse avond. Een DJ met allemaal Hollandse bekende meezingers zal de avond met muziek vullen.

Het Biddinghuizens Kampioenschap Eieren Gooien gebeurt vanaf 14.30 op het evenemententerrein. U kunt zich vanaf heden opgeven. Via het formulier of info@ijsvogel.net
- Deelname vanaf 16 jaar
- Tweetal mag maar 1 x meedoen
- 3 eieren (= 3 pogingen)
- Niet toegestaan het gebruiken van hulpstukken

John Wijnand en Frans de Vries waren vorig jaar de beste over een afstand van 33.08 meter. Wie gaat dit jaar het Record verbreken? Is het een onbekende of de nummer 2 van vorig jaar Henk Potgieter met Simon van Dijk? Ga de uitdaging aan en geef u op!

Ijsjes bij Twins
Snackbar Twins heeft ook dit jaar weer ijsjes beschikbaar gesteld voor alle kinderen die meedoen met het huttenbouwen of het stoepkrijten. Ook hiervoor kun je je opgeven. De dag zelf is ook nog mogelijk.

Sport en Oranje
Omdat het EK eraan komt en ook nog Olympische Spelen, is het thema voor de versierde fietsen hieraan gekoppeld: Sport en Oranje. Versier je fiets of het fiets van uw kind zo mooi mogelijk. Om kans te maken op een prijs, zorg dat je naam kenbaar is voor de jury!

Dorpsbelangen Ziet u graag tijdens een van de avonden en Koninginnedag zelf. Het volledige programma volgt komende week nogmaals op bhznet.nl

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat