Home

Oktoberfeest in Biddinghuizen

Oktoberfeest in Biddinghuizen Biddinghuizen - 24 augustus 2006.  Op zes en zeven oktober 2006 vindt het eerste Biddinghuizer Oktoberfeest plaats in de feesttent op het evenemententerrein. Patrick Kicken komt op de vrijdag naar Biddinghuizen en op zaterdagavond nemen we, voorafgaand aan het bier- en wijnfeest, met een stamppottenbuffet alvast een voorschot op de winter.

Het is de bedoeling dat het een traditie gaat worden; Het Biddinghuizer Oktoberfeest dat in het eerste weekeinde van oktober dit jaar zijn eerste editie beleeft. Twee dagen lang zal Biddinghuizen in het teken staan van de naderende winter. Verschillende artiesten zullen hieraan medewerking verlenen. Zeker is al dat Patrick Kicken op vrijdag 6 oktober naar Biddinghuizen komt.

Samen eten
Het bier- en wijnfeest vindt plaats op zaterdag 7 oktober. Graag roepen we personeelsleden van bedrijven en leden van clubs en verenigingen op om voorafgaand aan dit feest gezellig samen te komen eten in de feesttent. Maar u bent natuurlijk ook welkom om alleen komen of met buren of vrienden. Tijdens deze avond zullen diverse artiesten hun opwachting maken.

Reserveren
Reserveer vast een plekje in uw agenda voor het Biddinghuizer Oktoberfeest op 6 en 7 oktober. Zodra alle details bekend zijn, ontvangt u meer informatie via Biddinghuizen Actueel en via de website van Dorpsbelangen http://www.dorpsbelangen.net. Wij zullen u dan ook informeren hoe u kunt reserveren voor het stamppottenbuffet.

Stichting PRHOEVE en Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat