Home

Programma Koningsdag helemaal rond

Programma Koningsdag helemaal rond Biddinghuizen - 13 april 2015.  Op Maandag 27 April is het in Nederland weer Koningsdag. Biddinghuizen laat dat niet ongemerkt voorbij gaan. Op koningsdag organiseert Stichting de IJsvogel diverse activiteiten in en rondom het centrum van Biddinghuizen voor jong en oud.

Vanaf 8:00 uur is de gezelligste vrijmarkt van Biddinghuizen, Hier kunnen de vele spullen weer van eigenaar wisselen. De vrijmarkt is rond 13:00 uur weer afgelopen.

Veteranen bij vlag hijsen
Om 9:00 uur wordt gestart met het traditionele en officiële vlaghijsen. Naast dat er hierbij voor het eerst veteranen aanwezig zijn mag de aanwezigheid van onze burgemeester Aat de Jonge en zijn vrouw en de aanwezigheid van de Scouting niet ontbreken.

Versierde fietsen
Burgemeester Aat de Jonge geeft samen met dorpsvoorzitter Feiken het startsein voor de versierde fietsenoptocht. De route van de versierde fietsenoptocht is als volgt: De start is op het Plein, Weidehof, Fruithof, Lucernehof, Koolzaadhof, Dreef en de finish is op het evenemententerrein.

Na de optocht wordt u van harte uitgenodigd om een gezellig bakje koffie/thee of glaasje Flevosap met een oranje koek te nuttigen in de feesttent. Deze consumptie is te verkrijgen voor €1,-.

Activiteiten bij kleine kinderen
Rond het middaguur zullen de vrachtauto's van Flevotruckers-tour weer een stukje door het dorp rijden. De gehele dag zullen er ook activiteiten voor de kleinere kinderen aanwezig zijn bij de tent.

's Middags staat er iets nieuws op het programma; een try-out van levend tafelvoetbal. Lijkt het je leuk om mee te doen? Vorm dan met nog 6 anderen een team en schrijf je in via info@ijsvogel.net. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Eiergooien
Natuurlijk ontbreekt het jaarlijkse kampioenschap eiergooien niet dit jaar. Hiervoor kun je je ter plekke inschrijven. Tijdens het middag programma zullen er diverse DJ's aanwezig zijn om een gezellig muziekje te draaien.

Om koningsdag 2015 een succes te maken, is De IJsvogel nog opzoek naar mensen die willen helpen met verschillende werkzaamheden, zoals het opbouwen van de tent, het hekken zetten om de tent maar ook verschillende werkzaamheden tijdens en na koningsdag. Lijkt het u leuk? Meld u aan via info@ijsvogel.net en werk mee aan een geslaagde koningsdag in Biddinghuizen.

Kijk voor meer informatie op http://www.ijsvogel.net of mail naar info@ijsvogel.net.

Dorpsbelangen Biddinghuizen, Stichting De IJsvogel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat