Home

Inschrijving stamppottenbuffet in volle gang

Inschrijving stamppottenbuffet in volle gang Biddinghuizen - 8 september 2014.  Afgelopen week is de inschrijving geopend voor het stamppotten buffet die op zaterdag 4 oktober zal plaats vinden in het Koetshuis. Stichting de IJsvogel organiseert dan haar traditionele stamppottenbuffet.

Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom in het Koetshuis. Vanaf 18.30 uur zal het buffet officieel geopend gaan worden.

Voor slechts € 12,00 kunt u genieten van de overheerlijke stamppotten verzorgd door de catering van De Meerpaal. Tijdens het eten kunt u samen met uw dorpsgenoten genieten van gezellige muziek, een optreden van het Piraten koor de Blauwbaarden en dat alles in een fantastische sfeer.

Natuurlijk wilt u deze gezellige avond vol verassingen niet missen, dus geeft u zich zo snel mogelijk maar uiterlijk 26 september op via info@ijsvogel.net. Als u zich opgegeven heeft krijgt u instructies hoe verder te handelen en waar u kunt betalen. Na ontvangst van betaling wordt dit bevestigd en is de reservering definitief.

Heeft u geen mogelijkheid om dit via email te doen dan kunt u tot 26 september opgeven en betalen in het Koetshuis, Dit kan enkel tijdens de regulieren openingstijden van het koetshuis.

De organisatie hoopt u deze avond te mogen ontvangen om samen te genieten van een heerlijke maaltijd en gezellige avond.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat