Home

Kunstatelier verdient permanente plaats

Kunstatelier verdient permanente plaats Biddinghuizen - 12 oktober 2013.  Tijdens deze feestweek is er in het voormalige gebouw van de gemeentewerken, naast Het Koetshuis, een heus "Kunstatelier" gevestigd. Hier presenteren verschillende kunstenaars uit Biddinghuizen zich.

Een verrassende variëteit aan kunst is het resultaat van de inspanningen van de vrijwilligers die dit organiseren. Het gebouw heeft een metamorfose ondergaan door de kunst die er te vinden is.De meeste kunstenaars zijn aanwezig om hun werk toe te lichten en ook om tijdens de openingstijden aan het werk te zijn. Het geheel ademt een ontspannen sfeer uit. Veel dorpsgenoten hebben inmiddels de weg weten te vinden naar dit Kunstatelier. "Wat jammer dat het maar tijdelijk is" is een veel gehoorde reactie van bezoekers, net als "Kan de gemeente het niet permanent in bruikleen geven?"Wie rond loopt in het atelier ziet een diversiteit aan kunstvormen. Beeldhouwen, houtbewerking, schilderen, sieraden maken, vilten. Maar ook de prachtige wandkleden zijn de moeite van het bekijken waard.
Bent u nog niet geweest? Ook op zaterdag 12 oktober is het Kunstatelier geopend, van 10.00 tot 17.00 uur.

Klik hier voor alle foto's

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat