Home

Eerste huttenfeest Biddinghuizen geslaagd

Eerste huttenfeest Biddinghuizen geslaagd Biddinghuizen - 5 augustus 2013.  De organisatie van het “eerste huttenfeest Biddinghuizen” kijkt met een zeer tevreden gevoel terug. Het succes is vooral te danken aan hoofdsponsor Gamma Dronten, overige sponsors, de enthousiaste vrijwilligers en natuurlijk de kinderen zelf.

Maar liefst 50 kinderen uit de Gemeente Dronten konden voor het bedrag van tien euro per persoon drie dagen lang zagen, timmeren en op de laatste dag schilderen op het terrein van scouting Biddinghuizen, de Osbornegroep.De kinderen beleefden niet alleen plezier met het huttenbouwen maar ook aan het sportprogramma van woensdag 1 augustus in samenwerking met de buurtsportcoach Wout Sleurink. De kinderen konden zich uitleven op de buikschuifbaan en met de waterkakrace.Op de laatste dag hebben de kinderen de hutten geschilderd. Met hun bouwwerk van oude pallets en afvalhout dongen ze bovendien mee naar een prijs voor de best gebouwde en meest creatieve hut.

De hoofdsponsor had voor elk kind een verrassingstasje met hierin een herinnering aan het huttenfeest Biddinghuizen en lekkere snoepjes. Daarnaast mochten alle kinderen hun klushelm met hun naam erop houden.Als afsluiting van het huttenfeest is er donderdagavond een Hawaïparty gehouden op het scoutingterrein. Op het feestje waren niet alleen de huttenbouwers, maar alle kinderen uit Biddinghuizen uitgenodigd. Het was een groot feest en een leuke afsluiting van deze week.De organisatie bedankt alle sponsors en de vrijwilligers voor het doen laten slagen van het huttenfeest. Daarnaast een dank aan de enthousiaste inwoners van Biddinghuizen voor hun getoonde belangstelling. De organisatie streeft ernaar om volgend jaar wederom het huttenfeest te laten plaats vinden tijdens de zomervakantie.De gemaakte foto’s van het huttenfeest staan op de facebookpagina van huttenfeest Biddinghuizen en YoungRevolutionBHZ. Tevens is er een film gemaakt; zodra deze film gemonteerd is zal dit gedeeld worden met de ouders/verzorgers van de deelnemende kinderen aan het huttenfeest.

Stichting De IJsvogel Biddinghuizen / Scouting Osbornegroep Biddinghuizen / De Meerpaal afdeling Welzijn

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat