Home

Fotowedstrijd 50 jaar Biddinghuizen

Biddinghuizen - 20 maart 2013.  De fotowedstrijd is in volle gang. Er worden regelmatig foto’s ingestuurd en voor de maanden januari en februari zijn er al winnaars bekend gemaakt. Er blijkt echter wat onduidelijkheid te bestaan over het wedstrijdreglement. Om deze reden is het wedstrijdreglement op onderdelen aangepast.

De foto’s hoeven niet in 2013 te zijn gemaakt
Onder andere het doel van fotowedstrijd is aangepast. Uit deze omschrijving was af te lezen dat enkel foto’s ingestuurd mochten worden die in 2013 gemaakt zouden zijn. Maar dit is niet de bedoeling. Ook foto’s die 50 jaar geleden gemaakt zijn mogen worden ingestuurd.

Eigendom
Daarnaast was in het reglement de voorwaarde opgenomen dat de ingezonden foto’s eigendom zouden worden van Dorpsbelangen Biddinghuizen. Verscheidene dorpsgenoten hadden moeite met deze voorwaarde. Om deze reden is de voorwaarde geschrapt. Enkel de voorwaarde dat we de foto’s mogen publiceren en verspreiden is blijven staan.

Het volledige wedstrijdreglement is raadpleegbaar op http://www.50jaarbiddinghuizen.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat