Home

Altobi verdubbelt aantal voorstellingen

Altobi verdubbelt aantal voorstellingen Biddinghuizen - 8 februari 2013.  Toneelvereniging Altobi zal dit jaar vier voorstellingen geven in kerkcentrum De Voorhof, verdeeld over twee weekenden. In de voorgaande jaren voerde Altobi zijn stuk tweemaal op, maar mede door de toenemende vraag naar kaarten heeft de vereniging besloten dit jaar het aantal voorstellingen te verdubbelen.

Met ‘Veel kabaal op Clingendael’, geschreven door Hans van Wijngaarden, heeft Altobi weer een stuk voorbereid dat geschikt is voor jong en oud. De vereniging wordt in de regio veelal geroemd om het indrukwekkende decor, de mooie aankleding en het sterke spel. Voor dit seizoen heeft de vereniging uitgesproken het succes van vorig jaar te evenaren en wellicht te overtreffen.

Gratis
De voorstellingen van dit seizoen zijn in ieder geval uniek. Vanwege het 50-jarig bestaan van Biddinghuizen is een bezoek aan de uitvoering gratis. U betaalt slechts €1,50 voor een kaartje, welke u kan inwisselen voor een consumptie in De Voorhof. De kaartverkoop voor ‘Veel kabaal op Clingendael’ zal binnenkort starten.

Speeldata:
Vrijdag 15 maart 2013
Zaterdag 16 maart 2013
Vrijdag 22 maart 2013
Zaterdag 23 maart 2013

Toneelvereniging Altobi

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat