Home

Voorjaarsfeestweek komt eraan

Voorjaarsfeestweek komt eraan Biddinghuizen - 7 juni 2008.  In de week van 10 t/m 14 juni gaat het weer gebeuren in Biddinghuizen. We zijn nog maar net bijgekomen van de 1e voetbalavond van Oranje en we gaan aan de wandel.

Avondvierdaagse
Van 10 t/m 13 juni wordt de avondvierdaagse in en rondom Biddinghuizen gehouden. U kunt zich nog opgeven op 2 juni in Het Koetshuis tussen 19.00 en 20.00 uur. De kosten voor inschrijving zijn € 2,50.

Op vrijdagavond 13 juni is het binnenhalen van de lopers. In verband met het Nederlandse elftal dat nog moet spelen, wordt er iets eerder gestart. Exacte tijden volgen zo spoedig mogelijk.

Kermis
Vanaf 11 juni t/m 14 juni staat er weer een kermis op het evenemententerrein van Biddinghuizen. Botsauto’s en in de zweefmolen en dan naar huis met een oliebol of een zuurstok.

Zaterdag 14 juni

Twins Beach Toernooi
’s ochtends om 9.30 zal het startsein worden gegeven voor het 12e beachtoernooi, welke zoals andere jaren wordt gehouden op het Plein.
Teams dienen zich om 9.00 uur te melden bij de jurywagen. Wil je ook nog meedoen met het beach voetvolley of beachvolley? Dat kan, mail de namen van de twee deelnemers naar info@ijsvogel.net en vermeld hierbij een telefoonnummer en of je mee wil doen met voetvolley of beachvolley.
Inschrijving kost € 15,-- en kan worden overgemaakt naar 12.79.32.925 vol=vol

Braderie
In het centrum van Biddinghuizen zal er ook een braderie te vinden zijn. Diverse kramen met verschillende koopwaar is weer aanwezig.

SuperTankFeest
De week wordt afgesloten met op de zaterdagavond vanaf 21.00 uur een dorpsfeest gesponsord door Supertank met de band Bad Medicine. Een allround coverband. Entree € 5,--

Naast dit volle programma is er ook nog de Kartoffelarena. De wedstrijden van Oranje op een groot scherm in een stadion in Biddinghuizen.

Biddinghuizen Wij doen het samen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat